Välkommen till Harlequins läsarundersökning!

Vi vill veta mer om dig och som tack för hjälpen får du två valfria böcker och en skraplott med chans att vinna en halv miljon kronor!
Som ett extra tack får du även det fina halsbandet.

PS. Du som svarar på enkäten får också möjlighet att delta i vår resetävling där du har möjlighet att vinna en drömresa för 15.000 kr eller en årsprenumeration på valfri serie!
Du kommer direkt till tävlingen när du besvarat denna sida.

Tack för din medverkan!


LÄSARUNDERSÖKNING

Svara på frågorna nedan för att få dina gåvor

Hur sannolikt är det att du skulle rekommendera Harlequin till någon du känner?

Väldigt sannolikt Ganska sannolikt Ej sannolikt

Vilken genre läser du helst?

Romantik Spänning Historisk

Hur många ljudböcker lyssnar du på varje månad?

0 1-2 3 eller fler

Välj din bokserie här: *

Välj denna bokserie

Välj denna bokserie

Välj denna bokserie

* Obligatoriska fält

Namn *
Ev c/o adress
Adress *
Postnr/ort *
Jag är över 18 år och godkänner villkoren (Villkor) *
Villkor:
Dina 2 böcker skickas till dig inom 2-3 veckor!
Har vi inte hört något ifrån dig inom 10 dagar efter mottagandet av ditt kostnadsfria välkomstpaket, får du varje månad, så länge du själv önskar, hem ett nytt paket Harlequin-böcker till vårt låga prenumerationspris. Du får 2-4 böcker till en kostnad av 136:- till 230:-per paket inkl. porto, beroende på vilken serie du valt.

DET FINNS INGET KÖPTVÅNG! Du förbinder dig inte till ett visst antal köp, varken nu eller senare. Du kan avsluta din prenumeration när du vill.

Kundinformation lagras och uppdateras med stöd av modern informationsteknik. Uppgifterna, kan du när som helst ta del av genom vår kundserviceavdelning. Om en uppgift skulle visa sig vara felaktig kan du när som helst begära att den rättas.

Vi ser gärna att vi har möjlighet att nå dig på fler sätt än med adresserad post, så se gärna till att lägga till uppgifter om e-postadress och mobilnummer om det inte redan finns hos oss. Genom att lämna dessa uppgifter till oss godkänner du att vi kontaktar dig via e-post eller sms. Naturligtvis kan du när som helst låta spärra dina uppgifter mot reklam från andra eller från oss.

Erbjudandet gäller endast nya prenumerationer av den serie som erbjuds i kampanjen. Vi förbehåller oss rätten att avböja en ansökan och prenumeranter måste vara över 18 år.

Harlequin/HarperCollins Nordic, Box 49005, 100 28 Stockholm.
Tel: 08-12 16 20 00.
Vi vill ha ditt svar senast den 31 augusti 2017.
När du anger din e-postadress godkänner du att ta emot erbjudanden från Harlequin via e-post.
Email
Telefonnummer